TÁBORAINK

Sporttábortól a nyelvi táborig

A Holiday Park koncepciója alapján, egy olyan multifunkcionális Üdülőpark, ahol Szállás
Étkezés és szórakozás együtt vannak. Több évtízede szervezünk sikeres táborokat
iskoláknak, sportegyesületeknek, cégeknek, vagy magánszemélyeknek.
Kérjük tekíntse meg ide kínálatunkat

Napközis Tábor

LEGYEN SZÉP A NYÁR

Míg a gyerekek alig várják az utolsó kicsöngetést az iskolában, addig a szülőknek rendszerint nagy fejtörést okoz a nyári szünet, hiszen kevesen tehetik meg, hogy az egész nyarat otthon töltsék gyermekükkel. Ilyenkor jól jön egy nagymama, ám ha valaki nincs ebben a szerencsés helyzetben, akkor megoldást jelenthet egy Napközis Tábor.

Célunk olyan program nyújtása, mely egyszerre szórakoztató, hasznos és közösségi élményekkel teli, amelyre később is örömmel gondolnak vissza táborozóink, emellett a szülők is megnyugodhatnak, hiszen gyermekük jókedvéről, a programok sokszínűségéről tapasztalt segítők, nevelők gondoskodnak.

Táborunkba szeretettel várjuk azokat a gyermekeket, akik új élményekre, mókákra és új barátokra vágynak, részt vennének izgalmas programokba, szeretik a sportot. A különböző foglalkozásokon nem csak kikapcsolódhatnak és elfáradhatnak, hanem tanulhatnak is. Időjárástól függően kinti és benti programokkal is készülünk.

Érdekli a napközis tábor?

Töltse le részletes kiajánlónkat, amelyben tájékozódhat a tábor időpontjairól,
részletes szolgáltatásainkról és árainkról!

EGYÜTT A CSALÁD

EGYÜTT MINDEN JOBB

A Családi táborainkat elsősorban abból a megfontolásból terveztük, hogy a nyaralás ne csak a gyerekek számára legyen élvezetes és pihentető, hanem a szülők (anyukák) számára is, hogy az itt tartózkodás alatt, tartalmas kikapcsolódást nyújtsunk a résztvevők számára.

Táborunkba szeretettel várunk mindenkit, aki szívesen töltene el egy hetet egy kicsit kiszakadva a küzdelmes hétköznapokból, ahol nagyszerű lehetőség van egy sportos nyaralásra, külön-külön és együtt a gyerekekkel is.Reggelente mozgás (reggeli torna), a délelőttök folyamán labdás edzések Zsiga Gyula EHF mesteredző vezetésével, illetve a szülők megismerkedhetnek a funkcionális edzések alapjaival is.

Olyan kikapcsolódást tervezünk, ahol Önöknek csupán a nyugodt pihenésre, a közös élményekre, feltöltődésre kell koncentrálniuk. Itt nem kell reggelit, ebédet, vacsorát készíteni, mert a tábor személyzete ezt elvégzi Önök helyett. Az étkezések után nem kell bajlódni a mosogatással, mert ezt a gondot is levesszük a vállukról. Az aktív pihenést kedvelők számára, a napozás és a Balatonban való lubickolás, a játékok mellett számos kirándulási és programlehetőség is kínálkozik környékünkön.

Együtt a család!

Töltse le részletes kiajánlónkat, amelyben tájékozódhat a tábor időpontjairól,
részletes szolgáltatásainkról és árainkról!

Nyelviskola

SZÓRAKOZVA TANULNI

Táborunkba szeretettel várjuk azokat az angol és- ,vagy német nyelvtanárokat, akik szívesen töltenénekegy hetet, akár  az általuk tanított egy-egy  csoporttal, akár a  nyelvtudását  bővíteni kívánó,az ország bármely részéről érkező gyermekek csapatával , egy olyan nyelvi táborban, ahol mindenki tanulhat, eddig megszerzett ismereteit bővítheti, játékos, szórakoztató módon.

Nyelv óra? Nyáron? A Balatonon? Igen, de mégsem… Nem nyelvtanulás, egész más! Használják, amit már megtanultak, és játszva hozzátanulnak úgy, hogy észre sem veszik! A nyelvtudásnak sem tesz jót, ha túl hosszú időn át hagyják  „ porosodni”, így a több hónapon át tartó nyári szünet ideje alatt érdemes megragadni minden alkalmat, ahol gyermekek találkozhatnak az adott idegen nyelvvel. Ebből a szempontból mindenképpen hasznos lehet egy (vagy akár több) nyári tábor, ahol idegen nyelvi fejlesztéssel is foglalkoznak.

A nyelvi tábor ugyan általában csak egy hétig tart, mégis nagy lendületet adhat a nyelvtanulásban. Erős motivációt nyújthat gyermekeknek, főleg akkor, ha a táborban sok sikerélményük volt, hiszen ezekre az élményekre sokáig emlékezni fognak.

Táska bepakolva?

Töltse le részletes kiajánlónkat, amelyben tájékozódhat a tábor időpontjairól,
részletes szolgáltatásainkról és árainkról!

Letöltöm

KÉRDÉSE VAN?

Hívjon minket, írjon nekünk!
  • Levelére 24 órán belül válszolunk!
Holiday Park Balatonlelle a balaton gyermekvidámparkja

Holiday Park ahol a leg elképesztőbb, leg
fantasztikusabb játékok várnak Rád! Rengeteg játék
vár kicsikre és nagyokra, a retro szerelmesei pedig
újraélhetik gyermekkoruk árkad gépeinkkel.

Megnézem!

NE MARADJ LE A MÓKÁRÓL

Kövess minket facebbookon és íratkozz fel hírlevelünkre