holiday park

A Balaton Gyermekvidámparkja!

Gyertek el hozzánk és pihenjétek ki a dolgos hétköznapokat.
Nyugi! A szülőkre majd mi vigyázunk!

Nyitva tartás (naponta)

1000-1200; 1800-2300

Holiday Játszópark

A balaton gyermekvidámpark

Ha már eleged van a hétköznapok mókuskerekéből és valami izgalmas szórakozást keresel, akkor látogass el hozzánk, Balatonlellére a Holiday Parkba, ahol rengeteg izgalmas játék és önfeledt szórakozás vár Rád. Nyugi! A szüleidre majd Mi vigyázunk! A korhatárunk, 2 – 12 éves korig szól, de egyéb játékaink az igazán nagyok tetszését is elnyerik majd.

Kedvező Árak! – Ár – Értékarány!

Árainkat malacpersely barát módon szabtuk meg és a többféle lehetőségből mindenki megtalálhatja a magának megfelelőt.

Fő a Biztonság!

Játékaink, szórakoztató berendezéseink, a törvényi előírásoknak megfelelően érvényes biztonságtechnikai, műszaki engedéllyel / TÜV / és felelősség biztosítással rendelkeznek. Karbantartásukat, esetleges hibák javítását szakemberek végzik. Használatukat, táblákra kifüggesztett játékszabály írja elő és animátorok felügyelik.

holiday park játék árlista

a malacpersely egyben marad

Árszabásunkat úgy alakítottuk, hogy mindenki megtalálja a számára legoptimálisabb megoldást. A heti bérlettől az alkalmas zsetonokíg:

PERC ALAPÚ JEGYEK
30
30 perces jegy**
2 500Ft/fő
60
1órás jegy**
3 200 Ft/fő
120
2 órás jegy**
4.500 Ft/fő
EGY ZSETON ÁRA 1 000 Ft**
Holiday Kisautó-Motor*
3 perc
1 zseton
Holiday Légvárak* / légváranként
10 perc
1 zseton
Holiday Rio Grande kisvasút*
5 kör
1 zseton
Holiday Játszóház*
10 perc
1 zseton
Holiday Kalandpark*
1 kör
1 zseton
Holiday Bumper Car*
3 perc
1 zseton
Holiday körhinta
90 sec.
200 ft
Játékgépek
Ft változó

(Magyar) Holiday JátszóparkA balaton gyermekvidámparkHa már eleged van a hétköznapok mókuskerekéből és valami izgalmas szórakozást keresel, akkor látogass el hozzánk, Balatonlellére a Holiday Parkba, ahol rengeteg izgalmas játék és önfeledt szórakozás vár Rád. Nyugi! A szüleidre majd Mi vigyázunk! A korhatárunk, 2 – 12 éves korig szól, de egyéb játékaink az igazán nagyok tetszését is elnyerik majd.Kedvező Árak! – Ár – Értékarány!Árainkat malacpersely barát módon szabtuk meg és a többféle lehetőségből mindenki megtalálhatja a magának megfelelőt.Fő a Biztonság!Játékaink, szórakoztató berendezéseink, a törvényi előírásoknak megfelelően érvényes biztonságtechnikai, műszaki engedéllyel / TÜV / és felelősség biztosítással rendelkeznek. Karbantartásukat, esetleges hibák javítását szakemberek végzik. Használatukat, táblákra kifüggesztett játékszabály írja elő és animátorok felügyelik.

játékaink

MINDEN, AMIT JÁTÉKAINKRÓL TUDNI ÉRDEMES

A Holiday Park látogatóira rengeteg játék és szórakozás vár. A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb játékot. Idősebb vendégienknek külön ajánljuk árkád gépeinket, ahol újra találkozhatnak rég elfeledett hőseikkel.

HOLIDAY JUNGEL

VESD BELE MAGAD!

Balatonlelle Holiday Park Jungel

Ez egy igazán fantasztikus, hatalmas, óriás csúszdával és aktív centerrel összeépített, 15×6 m – es, felfújható légvár. Bemelegítésül például ugrálhatsz egy jót, de akár versenyt is csúszhatsz a barátoddal vagy a tesóddal ugyan itt. A kicsik közben felfedezhetik az óriási gumivár legrejtettebb zugait is.

Holiday Jump

KILÖVÉSRE FELKÉSZÜLNI

Kimondottan a Bátrak játéka. A bemelegítés után jöhet az igazi akrobata mutatvány a Jump – on, mindenféle nehézség nélkül emelkedhetsz több méter magasba, vagy bukfencezhetsz a levegőben,a gumikötelek segítségével.

Holiday Vizicsopper

FRÖCSKÖLNI ÉR!

Balatonlelle - Holiday Park Vizicopper

A vizes sport kedvelőinek való, kézi hajtású vízi járgány, amivel ügyesen lehet a medence vízében lavírozni.

Holiday Roller Racer

Győzzőn a jobb

Balatonlelle Holiday Park Roller Race

Magyarországon csak Nálunk!!! Játszhatsz ezzel a különleges, kis, három keréken gördülő rollerrel, ami ügyességedtől függ, hogy milyen gyorsan gurul.

Holiday Kaland Park

BÁTRAKÉ A SZERENCSE

Balatonlelle Holiday Park kötélpálya

Magyarországon csak Nálunk!!! Játszhatsz ezzel a különleges, kis, három keréken gördülő rollerrel, ami ügyességedtől függ, hogy milyen gyorsan gurul.

Holiday Játszóház

MUTASD MEG MILYEN ÜGYES VAGY

Apróócskábbaknak ajánljuk, a játszóházban barangolásuk során, csúszhatnak, labda medencébe, mászhatnak függő hídon és játszhatnak egyéb, furfangos játékokkal.

Holiday Körhinta

SZÉDÜLETES ÉLMÉNY

A hat személyes zenélő körhintán, hat csöppség tud egyidejűleg forogni.

Holiday Trampolin

KI UGRIK NAGYOBBAT?

Örök mozgóknak ajánljuk, ha még nem fáradtál el, feltétlen próbáld ki!I

Rio Grande Kis vasút

ELŐL ÜL A MASINISZTA

Persze vannak olyanok is, elsősorban a kisebbek körében, akik egy kellemes vonatozás során pihenik ki az ugrándozás fáradalmait. Ehhez ajánljuk a RIO GRANDE Kis vasutat, amit pöfékelő mozdony röpít, körről, körre.

Holiday RING

ÖVEKET BECSATOLNI

Balatonlelle Holiday Park Holiday Ring

Az autó és motorsportok szerelmesei, többféle képen tehetik próbára a tudásukat, a gyakorlatlanabbaknak ezek az akkumlátorral hajtott  járgányok ajánlottak, ahol akár még Apu vagy Anyu is besegíthet a kormányzásban.

Holiday REVANS

SORTŰZ

Ezzel a játékkal legyőzheted Papát, Mamát, Aput, Anyut, úgy, hogy 3 – 3 lég ágyúval, szivacslabda záport zúdítasz rájuk. Igazi HARCOSOKNAK való.

Holiday Játékterem

SZÓRAKOZÁS NAGYOKNAK

Balatonlelle Holiday Park Játékterem

A Holiday Játszó Park területén kialakított fedett pavilonokban, több tucat, szimulátor, video boksz, lég hoki, kosár gép és egyéb ügyességi játékok adnak lehetőséget, hogy az igazán nagyok is tudjanak szórakozni.

Holiday Park Balatonlelle a balaton gyermekvidámparkja

Holiday Park ahol a leg elképesztőbb, leg
fantasztikusabb játékok várnak Rád! Rengeteg játék
vár kicsikre és nagyokra, a retro szerelmesei pedig
újraélhetik gyermekkoruk árkad gépeinkkel.

Megnézem!

NE MARADJ LE A MÓKÁRÓL

Kövess minket facebbookon és íratkozz fel hírlevelünkre