KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Gyakran ismételt kérdések

Hol van a Holiday Park? Tudok szállást fogalni? Van a környéken jó étterem?
Sok kérdés merülhetett fel Önben, a válaszok egyrészét itt megtalálja. Ha mégsem:
örömmel vesszük ha felkeres minket személyesen, telefonon, vagy emailben.

A Holiday Park, a Balaton Déli partjának egyik legnépszerűbb üdülőhelyén, Balatonlelle szívében, a sétáló utca és a Napfény Strand között, egy gyönyörű őspark területén található. A pontos címünk: 8368 Balatonlelle Napospar u. 6. A parkot egy nagy múltra visszatekintő családi vállalkozás működteti 1992 óta. A Holiday Park koncepciója alapján, egy olyan multifunkcionális üdülőpark, ahol szállás, étkezés és szórakozás együtt vannak. Szolgáltatásainkkal a kisgyermekes családok igényeire szabtuk, hogy a nyaralás élményteli és pihentető legyen, az egész család számára. A weboldalunkon minden információt megtalál játékainkról, bistronkról, Fröccskertünkről, s akár szálláshelyét is lefoglalhatja közvetlenül weboldalunkon. Számunkra első a vendég, így ha további kérdése lenne, hívjon vagy írjon nekünk bátran a kapcsolat menüpont alatt.

Igen, módunkban áll elfogadni minden típusú szépkártyát!

Weboldalunk szálláshely menüpontjában tájékozódhat szálláshelyeinkről, és az érkezés/távozás időpontok megadásával érdeklődhet szabad szobáinkról. Érdeklődését követően az Ön által megadott elérhetőségén keresni fogjuk, hogy pontosítsuk igényeit.

Amennyiben Ön szeretné felvenni velünk a kapcsolatot szálláshelyekkel kapcsolatban hívja a +36 30 253 0169 telefonszámot!

A Holiday Parkban számos játék található 2-12 éves gyermekek számára, de  a nagyobbak is találnak számukra megfelelő játékokat, szimulátorokat. Játékainkról és árainkról bővebben weboldalunk játszópark menüpontjában tájékozódhat.

Minden nap nyitás előtt ellenőrizzük gépeinket, hogy megfelelő műszaki állapotban legyenek.

Van! Ajánljuk Önnek a “csak neked” menüt, amelynek lényege, hogy a vendég állítja össze a számára legkedvezőbb étel/ital kombinációt. Menükínálatunkról egyszerűen és gyorsan tájékozódhat weboldalunk vendéglátás menüpontjában.

KÉRDÉSE VAN?

Hívjon minket, írjon nekünk!
  • Levelére 24 órán belül válszolunk!
Holiday Park Balatonlelle a balaton gyermekvidámparkja

Holiday Park ahol a legelképesztőbb, legfantasztikusabb játékok várnak Rád! Rengeteg játék vár kicsikre és nagyokra, a retro szerelmesei pedig újraélhetik gyermekkorukat játékgépeinkkel.

Megnézem!
Holiday Park Balatonlelle szállás, apartman, hostel

Balatonlelle közepén kínálunk a pihenni vágyók számára, parkunk ősfás környezetében, 8 különálló, önálló terasszal rendelkező, 2 személyes, pótágyazható, összkomfortos Stúdió Apartmant alakítottunk ki.

Megnézem!
Holiday Park Balatonlelle étel, menü, csak neked menü, étkezés

A Hostel egy műemlék jellegű villából került kialakításra. A szálláskeresők számára 4 különálló, egyenként 4 – 6
személyes, részben hálógalériás, fürdőszobás,
légkondicionált, apartman áll rendelkezésre.

Megnézem!
Holiday Park Balatonlelle szállás, apartman, hostel

a Hostel szomszédságában lévő 200
személyes kerthelyiség áll rendelkezésre, ahol
lehetőség van kulturált körülmények között, a
reggeli, ebéd és vacsora elfogyasztására.

Megnézem!