KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Gyakran ismételt kérdések

Hol van a Holiday Park? Tudok szállást fogalni? Van a környéken jó étterem?
Sok kérdés merülhetett fel Önben, a válaszok egyrészét itt megtalálja. Ha mégsem:
örömmel vesszük ha felkeres minket személyesen, telefonon, vagy emailben.

A Holiday Park, a Balaton Déli partjának egyik legnépszerűbb üdülőhelyén, Balatonlelle szívében, a sétáló utca és a Napfény Strand között, egy gyönyörű őspark területén található. A pontos címünk: 8368 Balatonlelle Napospar u. 6. A parkot egy nagy múltra visszatekintő családi vállalkozás működteti 1992 óta. Szolgáltatásainkkal a kisgyermekes családok igényeire szabtuk, hogy a nyaralás élményteli és pihentető legyen, az egész család számára. A weboldalunkon minden információt megtalál játékainkról. Számunkra első a vendég, így ha további kérdése lenne, hívjon vagy írjon nekünk bátran a kapcsolat menüpont alatt.

Igen, módunkban áll elfogadni minden típusú szépkártyát!

A Holiday Parkban számos játék található 2-12 éves gyermekek számára, de  a nagyobbak is találnak számukra megfelelő játékokat, szimulátorokat. Játékainkról és árainkról bővebben weboldalunk játszópark menüpontjában tájékozódhat.

Minden nap nyitás előtt ellenőrizzük gépeinket, hogy megfelelő műszaki állapotban legyenek.

KÉRDÉSE VAN?

Hívjon minket, írjon nekünk!
  • Levelére 24 órán belül válszolunk!
Holiday Park Balatonlelle a balaton gyermekvidámparkja

RÓLUNK,SZOLGÁLTATÁSIANK KICSIKNEK ÉS MÉG KISEBBEKNEK!A Holiday Park, a Balaton Déli partjának egyik legnépszerűbb üdülőhelyén, Balatonlelle szívében, a sétáló utca és a Napfény Strand között, egy gyönyörű őspark területén található. A parkot egy nagy múltra visszatekintő családi vállalkozás működteti 1992 óta. Szolgáltatásainkkal a Kisgyermekes Családok Élmény teli Nyaralását, kikapcsolódását kívánjuk kielégíteni.

Megnézem!

NE MARADJ LE A MÓKÁRÓL

Kövess minket facebbookon és íratkozz fel hírlevelünkre